Waterbouw

H. van Steenwijk B.V. heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde aannemer in waterbouw. Wij achten onze kennis en deskundigheid een noodzaak voor het maken van maatwerkconstructies, of het nu om nieuwbouw gaat of om renovatie. Vanwege onze kennis was H. van Steenwijk B.V. verantwoordelijk voor het onderhouden van de gehele grachtengordel van het centrum in Amsterdam. Het onderhoud aan deze grachtengordel, welke op de werelderfgoed lijst staat van UNESCO, werd van 2008 tot en met 2017 uitgevoerd door onze organisatie waar we erg trots op zijn. Daarnaast zijn complexe projecten voor H. van Steenwijk B.V. geen probleem. Samen met de opdrachtgever wordt gezocht naar de meest efficiënte manier om de werkzaamheden uit te voeren. Naast waterbouw heeft H. van Steenwijk B.V. tevens de kennis in huis om de werkzaamheden in de Infra/GWW tot in de details uit te voeren.

 

Renovatie / Monumenten

Wereld-, cultureel- en monumentaal erfgoed vraagt een respectvolle en secure behandeling. Het behouden en leefbaar maken van een monument vraagt echter wel geregeld om onderhoud, restauratie of een verbouwing. H. van Steenwijk B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Met name in Amsterdam is H. van Steenwijk B.V. verantwoordelijk voor de goede staat van delen van dit erfgoed.

Het uitvoeren van werkzaamheden aan wereld-, cultureel- en monumentaal erfgoed is een complexe taak. Om te garanderen dat H. van Steenwijk B.V. in de toekomst deze werkzaamheden kan blijven uitvoeren staan opleiding en scholing bij H. van Steenwijk hoog in het vaandel.